Activiteiten Buurtcomité Walraetstraat.

Het buurtcomité organiseert jaarlijks een aantal activiteiten voor de bewoners en de sympathisanten van de Walraetstraat. Het brengt de bewoners dichter bij elkaar. Onze hoofdactiviteit blijft onze zomerfeest elk jaar, het weekend na 15 augustus.

Een jaarlijks weerkerend evenement is ook onze nieuwjaar receptie waar wij met onze bewoners en sympathisanten van de straat het begin van elk nieuw jaar vieren met een drankje en een hapje. Gezellig bij elkaar een babbel en hopen dat we het nieuwe jaar gezond en wel, zonder problemen kunnen inzetten.

Ieder jaar zorgt het buurtcomité ook voor een kleine attentie voor onze bewoners. Tussen kerstmis en nieuwjaar bedelen wij aan iedere woning een klein cadeautje. Elk jaar iets anders, als dan voor hun deelname aan onze activiteiten en hun interesse in de buurtwerking. Inderdaad iedere woning zijn kleine attentie, immers voor het buurtcomité wordt ieder gezin woonachtig in onze straat gelijk behandeld.

Vorige evenementen.

Nieuwjaarsreceptie 2023 als activiteit buurtcomité Walraetstraat.
Nieuwjaarsreceptie 2023
Zomerfeest 2022 als activiteit buurtcomité Walraetstraat.
Zomerfeest 2022
Cadeautje 2022-2023 als activiteit buurtcomité Walraetstraat.
Cadeautje 2022-2023

Komende activiteiten.

Europese dag van de buurt 2023.
Europese dag van de buur.
Zomerfeest 2023.
Zomerfeest 2023
Cadeautje 2023-2024.
Cadeautje 2023-2024

Fotogalerij Zomerfeesten.

Zomerfeesten.

Sedert 2004 is het buurtcomité Walraetstraat actief in onze straat. Het organiseren van een zomerfeest elk jaar, het weekend na 15 augustus is een hoofdactiviteit van ons buurtcomité. Dergelijke activiteiten van het buurtcomité zorgen voor een binding tussen de bewoners, jong en oud.

Bij een aantal van die zomerfeesten werd sedert 2011 gebruik gemaakt van een thema.