Bedankt De Bloemen worden besteld.

Bedankt De Bloemen worden besteld.

Bedankt voor je deelname!

Tweety zegt Bedankt de bloemen worden besteld.
Bedankt de bloemen worden besteld.
Bedankt de bloemen worden besteld.

Hier nog even praktische informatie.

Datum en tijdstip levering bloemen:

In de week van 29 april 2024.

U ontvangt nog een mail met de juiste informatie.

Onze contactgegevens.

Email: luc.verstraete19215@hotmail.com

Telefoonnummer: 0470 81 12 94

Bekijk nog even je mail-verkeer

Je hebt normaal een kopij van je inschrijvings-formulier ontvangen. Bekijk even de in-box van je mail. Vind je deze daar niet terug bekijk dan ook even de ongewenste berichten of spam.

Bekijk nog bijkomende informatie op de website van Stad Brugge. Klik op de knop hier rechts.

Petunia.

Petunia is de botanische naam van een geslacht van planten in de Nachtschadefamilie (Solanaceae).

Veel van de in tuinen voorkomende petuniasoorten zijn hybriden. Het geslacht is nauw verwant aan Nicotiana, de naam zou zelfs van het Braziliaanse woord petun (=tabak) zijn afgeleid. Er is ook een meerjarige plant gekweekt als eenjarige.

De eerste Petunia kwam in 1823 naar Europa. De witbloemige Petunia axillaris was de eerste; later werd de Argentijnse, violette tot karmijnrood bloeiende Petunia violacea ingevoerd. Deze twee soorten vormden de basis voor talloze hybriden.

Er is geen overeenstemming over wat er al dan niet tot het geslacht hoort: volgens sommigen alleen deze twee soorten plus de hybride. Andere botanici plaatsen hier veel meer soorten, zelfs als de planten die anders het geslacht Calibrachoa vormen buiten beschouwing gelaten worden.

Geranium.

Ooievaarsbek (Geranium) is een geslacht van planten uit de ooievaarsbekfamilie. De naam is afgeleid van het Griekse géranos (γέρανος), wat kraanvogel betekent. De volksnaam is echter ooievaarsbek, wat tevens de vertaling is van Pelargonium.