Emailadres Mailchimp.

Emailadres Mailchimp.

Manueel toevoegen.

E-mail is digitaal, elektronisch postverkeer. Zowel het individuele bericht als het onderliggende systeem kunnen met e-mail worden bedoeld. Als synoniemen worden gebruikt: mail, e-post, e-brief, elektronische post en elektronische brief.

Voor het doorsturen van e-mail wordt gebruikgemaakt van een aantal andere internetdiensten, met name DNS. Een e-mailgebruiker gebruikt een bepaald e-mailaccount, bijvoorbeeld bij een internet Service Provider of een andere aanbieder van e-maildiensten zoals  Gmail, Yahoo, Hotmail of Windows Live Mail.

Aan een e-mailaccount is een e-mailadres gekoppeld, dat nodig is om e-mail te kunnen ontvangen. Dit adres is opgebouwd uit een aantal delen: een gebruikersnaam, het @teken, server- of ISP-naam, en het Topleveldomein, bijvoorbeeld: nl, .be, .com,.eu.

Voorbeeld: jan.jansen@provider.nl

Subscribe

* indicates required

Pagina Enkel te gebruiken door de webmaster.

Emailadres Mailchimp.

Enkel raadgevingen opde Mailchimp Website voor het gebruik van het programma.

E-mailsegmentatie helpt u uw abonnees in verschillende categorieën te sorteren. Ontdek waarom segmentatie van e-maillijsten belangrijk is voor uw e-mailcampagnes.

Vergeet niet de kracht van een goed ontwerp voor een e-mailnieuwsbrief. Meer informatie over het gebruik van nieuwsbriefsjablonen om de klikfrequenties te verbeteren.

E-mailreeksen zijn een krachtig hulpmiddel, als u weet hoe u ze moet gebruiken. Volg deze aanbevolen procedures en haal het meeste uit uw e-mailreeksen.