U ontvangt nu onze activiteiten per mail.

U ontvangt nu onze activiteiten per mail.

Dank u wel.

U ontvangt nu onze activiteiten per mail. U bent geslaagd! De aanpassing is in orde!

Dank u wel, u ontvangt de activiteiten nu per mail.

Wij willen graag onze activiteiten van het buurtcomité Walraetstraat aan U elektronisch kenbaar maken. Zo kan u onmiddellijk reageren op deze berichten en ook online via onze website inschrijven of informatie vragen.

Informatie.

Op deze wijze hopen wij u sneller te kunnen bereiken en denken wij ook wat milieu bewust aan het nutteloos verspillen van papier.

Informatie per mail.

Wij danken u alvast op deze keuze gemaakte te hebben.

Opgelet! Bevestiging nodig.

Je zal nog een mail ontvangen waarin je moet uw vraag moet bevestigen. De mail is normaal weergegeven in de Engelse taal. De mail kan ook bij de spam of ongewenste berichten staan. Kijk dat even na en verplaats het bericht naar je postvak in.

Er wordt gevraagd om twee maal te bevestigen. Eénmaal moet u op een link klikken in de eerste mail om opgenomen te worden in de lijst der bestemmelingen. Bij het tweede bericht moet u gewoon aangeven geen robot te zijn. U ontvangt een bevestiging al het in orde is. Daarna is alles klaar, ook voor ons om met dit programma onze activiteiten te versturen. U hoeft zelf nadien niets meer te doen. Uw webmaster zorgt er voor dat je alles kan ontvangen. Geen nood, één maal bevestigd volgt de rest van de berichten (nieuwsbrieven) uiteraard in het Nederlands.

U ontvangt nu onze activiteiten per mail.

Nog een email-adres toevoegen.

In je gezin zijn nog andere personen die ook onze nieuwsbrieven, berichten en informaties betreffende onze activiteiten willen ontvangen. Geen probleem. Dat kan. Iedereen met een email adres kan onze berichten ontvangen. Je moet dan wel per emailadres aanmelden en dezelfde procedure volgen.

Ga hiervoor terug naar de homepagina, scroll naar beneden en vul links onderaan je emailadres is. Daar nog de twee stappen overlopen zoals deze in de vorige rubriek zijn omschreven.

Mailchimp.

Wij maken gebruik van het programma Mailchimp om onze berichten te versturen. Wil je daar meer over weten, klik op de knop hieronder.

Uitschrijven.

je bent ingeschreven op het ontvangen van deze berichten over onze activiteiten of nieuwsbrieven zoals dit in internettaal wordt omschreven. Je wil ze niet meer ontvangen. Geen probleem je kan jezelf ook gewoon uitschrijven onderaan het ontvangen bericht. Je ontvangt dan- geen nieuwsbrieven meer.