Autovrije zondag Brugge.
2023.

Autovrije zondag Brugge 17 september 2023 van 10.00 uur tot 18.00 uur en dit op verschillende locaties in de binnenstad van Brugge.

Autovrije zondag Brugge 17 september 2023 van 10.00 uur tot 18.00 uur en dit op verschillende locaties in de binnenstad van Brugge en in Sint-Kruis.

Autovrije zondag Brugge.
Autovrije zondag Brugge.

Op de derde zondag van september sluit ook Brugge de Europese Week van de Mobiliteit af met een Autovrije Zondag.

Laat die dag je auto staan en verplaats je buiten de autovrije binnenstad zoveel mogelijk te voet, met de (e-)fiets of met het openbaar vervoer.

De hele dag is er van alles te beleven. Er is de dag van de Sport, Kroenkelen, braderie , kermis en nog veel meet.

Kinderen kunnen hun hart ophalen met de eendjesroute van de Jeugddienst en tijdens de mobiliteitsmarkt ontdek je alles over duurzame mobiliteit in Brugge.

Kroenkelen is een gezellige wandel- en fietshappening in en rond Brugge. Verschillende routes leiden je langs de vesten en de historische binnenstad.

Na de sportieve activiteiten kun je gezellig napraten bij een drankje en genieten van het slotoptreden van The Vanco Brothers. Deze muzikale broers brengen een akoestisch concert vol stomende blues, swingende rocknummers en bekende popsongs.

Kroekelen is een samenwerking met de wandelclub Brugse Globetrotters vwz.

Op zondag 17 september is er dus op deze vrije dag van alles te beleven in de binnenstad van Brugge. Neem er gerust een kijkje en geniet ervan.

Verder nog

  • Dag van de sport op ’t Zand.
  • Braderie in de Langestraat.
  • Braderie in de Hoogstraat.
  • Sint-Kruis Kerstmis.

Autovrije Zondag start al feestelijk op zaterdag 16 september 2023 met de grote muzikale show Vlaanderen Muziekland op de Markt.