Facebook Pagina
Walraetstraat. 2022.

Sedert 05-10-2022 heeft de Walraetstraat ook een Facebook-Pagina. Klik op lees meer voor bijkomende informatie en om deze facebookpagina te bekijken.
Facebook Pagina.

Sedert 05-10-2022 heeft de Walraetstraat ook een Facebook-Pagina.

Klik op lees meer voor bijkomende informatie en om deze facebookpagina te bekijken.

Je kan ook op het medialogo van Facebook klikken in de menubalk rechts bovenaan.

Op die manier kunnen wij onze buren nog beter bereiken en van informatie voorzien.

Facebook Pagina.
Facebook Pagina Walraetstraat

Facebook is een  Amerikaans online sociaalnetwerksite van het bedrijf Meta, dat eerder zelf Facebook heette. Facebook is toegankelijk vanaf apparaten met internetverbinding, zoals pc’s, tablets en smartphones. Na registratie kunnen gebruikers een profiel aanmaken met informatie over zichzelf. Ze kunnen dingen zoals tekst, foto’s, filmpjes en GIF’s plaatsen die worden gedeeld met andere gebruikers die ermee hebben ingestemd hun “vriend” te zijn, of, met andere privacy-instellingen, met elke lezer of met niemand. “Vriendschap” is wederzijds, en komt tot stand doordat de een de ander een vriendschapsverzoek stuurt, en de ander dat accepteert. Vriendschap op Facebook kan eenzijdig verbroken worden. Iemand kan maximaal 5000 Facebook-vrienden hebben.

Gebruikers kunnen ook verschillende ingebedde applicaties gebruiken, lid worden van groepen met gemeenschappelijke interesses, items of diensten kopen en verkopen op Facebook’s  marktplaats en meldingen ontvangen over de activiteiten van hun Facebook-vrienden en activiteiten op Facebook-pagina’s die ze volgen. Facebook telde in december 2020 zo’n 2,8 miljard maandelijkse actieve gebruikers en was wereldwijd de meest gedownloade mobiele app van de jaren 2010.