Feest in ’t Park Brugge.
2024.

Feest in 't park Brugge op zaterdag 29 juni 2024 in het Minnewaterpark.

Feest in ’t Park Brugge. 2024 – Dans de zomer in!

zaterdag 29 juni 2024 vanaf 14.00 uur.

Feest in 't Park Brugge.

Feest in ’t Park Brugge.

Vanaf zaterdag 29 juni 2024 vanaf 14.00 uur.

Minnewaterpark (centrum Brugge)

Het laatste weekend van juni is het Minnewaterpark een feestelijke plek met concerten, workshops, wereldkeuken, faire trade en zoveel meer. Tijdens dit gratis festival maak je kennis met de werking van meer dan dertig mondiale partners, ngo’s en vierde pijlerorganisaties.

Ook duurzaamheid staat weer centraal. Dit jaar ligt de focus op het belang van water: zowel het leven in het water als het belang van proper water en sanitair.

Feest in 't Park Brugge

Op het podium barst het feest helemaal los met de opzwepende grooves en beats van nationale en internationale topartiesten.

Verdere infomatie zie website

Informatie.

De toegang tot het park en alle activiteiten op het festival zijn gratis. Reservaties zijn niet nodig. In het Wereldkinderdorp zijn er activiteiten voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Alle eetstanden serveren gerechten met oog voor duurzame voeding. Geniet van de wereldkeuken die ze aanbieden. Je betaalt er met eetbonnen die je kan verkrijgen aan de bonnenstand op het festivalterrein.

Aan de bar betaal je met drankbonnen die je koopt aan de bonnenstand op het festivalterrein. Feest in ’t Park is een duurzaam festival. Verzamel daarom je bekers, bord en bestek bij de verschillende inzamelpunten op het terrein.

Email: info@feestintpark.be

Telefoon: 050 44 20 02

Website: www.feestintpark.be

Feest in 't Park Brugge